Usługi hotelarskie i gastronomiczne z udostępnieniem sal konferencyjnych dla 190 osób w dniach 6-7.11.2024r., związane z konferencją pn. „Produkcja ekologiczna szansą dla młodych rolników”.
- Numer postępowania OR.DREPR.26.29.2024
- Typ postępowania Usługi społeczne unijne
- Tryb udzielania zamówienia Przetarg nieograniczony
Uwagi
Ogłoszenie
Dokumenty zamówienia
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | ||
---|---|---|---|---|---|
Dane kontaktowe | 2024-09-04 14:59 | - | |||
![]() |
SWZ - OR_DREPR_26_29_2024.pdf | 2024-09-04 14:59 | 496 KB | ||
![]() |
Załącznik nr 1 do SWZ - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia.docx | 2024-09-04 14:59 | 27 KB | ||
![]() |
Załącznik nr 2 do SWZ - Projektowane postanowienia umowy.docx | 2024-09-04 14:59 | 52 KB | ||
![]() |
Załącznik nr 3 do SWZ - Oświadczenie-wykonawcy-art-125-ust-1.doc | 2024-09-04 14:59 | 69 KB | ||
![]() |
Ogłoszenie o zamówieniu nr 531443-2024.pdf | 2024-09-04 14:59 | 251 KB |
Informacja o kwocie na sfinansowanie zamówienia
Numer części | Nazwa części | Wartość brutto | Data publikacji |
---|---|---|---|
1 | Usługi hotelarskie i gastronomiczne z udostępnieniem sal konferencyjnych dla 190 osób w dniach 6-7.11.2024r., związane z konferencją pn. „Produkcja ekologiczna szansą dla młodych rolników”. | 137 000,00 PLN | 2024-09-25 11:24:26 |
Dokumenty udostępnione
Nazwa | Opis | Data publikacji | Rozmiar pliku | |
---|---|---|---|---|
![]() |
Informacja z otwarcia ofert | Informacje z otwarcia ofert | - |
Informacje o wynikach
Nazwa części | Data publikacji |
---|---|
Informacja o wynikach dotyczy części: 1 | 2024-10-08 08:43 |